About Us

TÁRSASÁGUNK TÖRTÉNETE:

Cégünk a MOL Racing Kft. 1989. május 2-án alakult, Hexán Vegyianyag Finomító, Töltő és Kereskedelmi Kft. néven. A MOL Nyrt. 100% tulajdonú leányvállalata, a MOL-Csoport tagja.

A MOL-Csoport Kelet-Közép Európa egyik vezető integrált olaj- és gázipari vállalata, amely nagymértékű, koncentrált nemzetközi kutatási és termelési portfolióval rendelkezik.

A MOL Racing Kft. székhelye a MOL Dunai Finomítóban található (2443 Százhalombatta, Ipartelep 2704/1). Létszámunk 15 fő.

Fő tevékenységünk az induláskor a Dunai Kőolajipari Vállalat finomítási technológiai folyamatai során keletkezett, finomvegyszer minőségű üzemközi- és végtermékek kiszerelése és értékesítése volt, de az évek során a tevékenységünk folyamatosan bővült.

FŐ TERMELÉSI, ÉRTÉKESÍTÉSI TEVÉKENYSÉGEK:

1. Felhasználói engedélyes tevékenység és áru értékesítése

 • finomvegyszerek és háztartási vegyi áruk előállítása, saját számlás értékesítése,
 • bitumen értékesítése,
 • paraffinok értékesítése.


2. MOL Nyrt. számára végzett bérkiszerelés, bérgyártás és értékesítés

 • alifás ás aromás szénhidrogének kiszerelése (kanna, hordó, IBC)
 • szabványon kívüli üzemanyagok előállítása, teszt üzemanyagok
 • finomított petróleum előállítása, kiszerelése, értékesítése,
 • MOL Racing Fuel 102+ versenybenzin keverése, értékesítése
 • MOL Racing Fuel RST versenybenzin keverése, értékesítése


3. MOL Nyrt vegyipari termékeinek belföldi értékesítése (tankautó, vasút)

 

 • alifás és aromás termékek,
 • tisztított MTBE,
 • ETBE,
 • világító petróleum.

 

A gyors és rugalmas vevői kiszolgálást a finomítói hátterünk folyamatosan és zavartalanul biztosítja.

MI TÖRTÉNT A HEXÁN KFT-NÉL AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN:

Új szlogenünk: 25 years on the cutting edge!

 • 2014. évi újdonságuk a MOL Racing Fuel 102+ néven forgalmazott, 102 + oktánszámú versenybenzin megjelenése a piacon. Napjainkban már számos hazai és nemzetközi versenyen találkozhatunk olyan versenyautókkal, és motorkerékpárokkal, amelyek a MOL Racing Fuel 102 + segítségével jutottak elsőként a célba. Két MOL töltőállomáson -Mogyoródi és a Sárvári- is értékesítjük a termékünket.
 • a vevői igényeknek megfelelő, újabb minőségű szabványon kívüli üzemanyagokat fejlesztettünk ki, melyeket kísérleti célra használnak fel vevőink,a MOL töltőállomásokon a Petróleumkályha fűtőanyag és Finomított petróleum mellett megjelent a Grillgyújtó folyadékunk is,
 • a paraffin értékesítésben új vevőcsoportot találtunk a méhészeket, akik a kaptáraikat paraffinnal impregnálják,
 • a diverzifikáció keretben a szolgáltatások irányába is elmozdultunk, és ma már csomagküldő szolgálattal juttatjuk el a kisebb mennyiségű paraffin rendeléseket vevőinkhez.
 • eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, használatba vettük a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelő új targoncánkat és keverőtartályunkat,a több lábon állást jelképezi az is, hogy szeptember közepétől a tankautóval vagy vasúti tartálykocsiban vegyipari terméket vásárló belföldi vevőkkel való kapcsolattartás, szerződéskötés is a Hexán Kft-nél történik.

A dinamikus fejlődésünket mi sem igazolja jobban, mint az értékesítési számaink alakulása:

2017. év december 31-én az árbevételünk 12,8 %-kal volt magasabb, mint az előző év azonos időszakában.

2020. január 1-én újabb mérföldkőhöz érkezett vállalatunk, cégünk neve Hexán Kft-ről MOL Racing Kft-re változott, ezzel is szintet lépve a termékek és szolgáltatások fejlesztése terén illetve erősítve a kapcsolatot a MOL Csoporttal.

MINŐSÉG- ÉS KÖRNYEZETI POLITIKÁNK

Cégünk feladatajó minőségű szénhidrogén típusú termékekkel(finomvegyszerek, oldószerek, hígítók, valamint aromás szénhidrogének, speciális benzinek, szabványon kívüli üzemanyagok)kielégíteni vevőink igényeit. Meggyőződésünk, hogy az általunk előállított termékek megfelelnek a piac követelményeinek. Reményeink szerint termékünk minősége, valamint az előállítása során alkalmazott minőség-, és környezetirányítási rendszerek alkalmazása a gazdasági életben is sikeressé teszik vállalatunkat.

Célunk, termékeink előállításában és értékesítésében elfoglalt piaci pozícióink megtartása, egyben folyamatos és kitartó marketing munkával új termékek, új piacának megszerzése, esetleg új technológiák bevezetése, meghonosítása vállalatunknál.

Vezetőségünk mind a minőség, mind a környezetvédelem ügyét kiemelt fontosságúnak tekinti, ebből kiindulva felismerte, hogy céljai eléréséhez, a megrendelők igényének magas szintű kielégítése, és a vevői megelégedettség elérése mellett a környezet védelme is elengedhetetlenül szükséges

Ezért vállaljuk azt, hogy a vonatkozó környezetvédelmi jogszabályi követelményeket, hatósági előírásokat, egyéb vállalt követelményeket teljesítjük, a környezetszennyezés megelőzésére és környezetvédelmi teljesítményünk folyamatos javítására pedig a szükséges lépéseket megtesszük.
Ezen kívül vállaljuk, hogy a teljes tevékenységünkre kiépített minőség-, és környezetirányítási rendszereket folyamatosan fejlesztjük.

Cégünk a megalakulása óta dinamikus fejlődésen ment keresztül, tevékenységét folyamatosan bővítette.ISO 9001:2015ésISO 14001:2015 minősítéssel rendelkezünk.

Facebook Instagram